Quotes

“Martine Coene is een fotografe met twee, uiterst onveilige onderwerpen: vriendschap en liefde. Wie zo’n gevaarlijke materie op de gevoelige plaat kan vast leggen heeft begrepen waar kunst over gaat. Over ons dus… en over het al dan niet vrolijke geheim dat in een ieder van ons huist.” (Jeroen Olyslaegers)

“Er was eens een klein festivalletje en een Dame die me aansprak. De Dame had een groot vermogen om te zien wat gaande was.
Een jaartje later nam de Dame steeds een camera mee, en legde haar vermogen om te zien vast in zwart en wit. Nog jaren later weet ik: deze Dame kan net die seconde uitkiezen die het hele verhaal vertelt. Zwart op Wit. En ze leeft nog lang en gelukkig, en loopt nog steeds rond, en ze ziet, en ze drukt op dát knopje. Dank je, Martine, voor je registratie van Momenten des Levens.” (Katelijne Verbeke)

3 thoughts on “Quotes

  1. Martine is een fotografe met ideeen, bijzondere kijk en gevoel voor mensen en onverwachte sitiaties. Zij heeft de gave om momenten vast te leggen die je indringend raken diep van binnen. Het zwart wit beeld dat ontstaat is een beeld van de de liefde die ze uitsraalt en weergeeft en de vriendschap die zij uitdraagt en geeft wanneer je in haar nabijheid bent. Ik ben een ver(be)wonderaar………….(Dee Hehuat)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: